Soru 1: a) Şekilde verilen 3-kapılı devrenin 2. kapısında verilen yükü iletim hattına uydurmak için kullanılacak sonu aç
-
answerhappygod
- Site Admin
Soru 1: a) Şekilde verilen 3-kapılı devrenin 2. kapısında verilen yükü iletim hattına uydurmak için kullanılacak sonu aç
Soru 1: a) Şekilde verilen 3-kapılı devrenin 2. kapısında verilen yükü iletim hattına uydurmak için kullanılacak sonu açık devre yan hat parçasının (3. kapıyı oluşturan hat parçası) yükten olan uzaklığını ve uzunluğunu bulunuz. b) Aynı şekilde yan hattın uzunluğu л/2 ve yüke olan uzaklığı ë, 0₁= π/2 ve 0₂=0 alınarak oluşturulan 3-kapılı elemanda yan hattın ana hatta getirdiği yükleme etkisi dikkate alınarak elde edilen 1 ve 2 kapıları arasındaki iki kapılı eşdeğer devrenin S matrisinin elemanlarını bulunuz. Bulunan s- parametrelerini dikkate alarak devrenin sağladığı özellikleri belirleyiniz. Zo/2 Zo Zo Zo 0₁-0 Zo 0₂=0
Join a community of subject matter experts. Register for FREE to view solutions, replies, and use search function. Request answer by replying!