Soru 1: a) Şekilde verilen 3-kapılı devrenin 2. kapısında verilen yükü iletim hattına uydurmak için kullanılacak sonu aç

Business, Finance, Economics, Accounting, Operations Management, Computer Science, Electrical Engineering, Mechanical Engineering, Civil Engineering, Chemical Engineering, Algebra, Precalculus, Statistics and Probabilty, Advanced Math, Physics, Chemistry, Biology, Nursing, Psychology, Certifications, Tests, Prep, and more.
Post Reply
answerhappygod
Site Admin

Soru 1: a) Şekilde verilen 3-kapılı devrenin 2. kapısında verilen yükü iletim hattına uydurmak için kullanılacak sonu aç

Post by answerhappygod »

Soru 1 A Sekilde Verilen 3 Kapili Devrenin 2 Kapisinda Verilen Yuku Iletim Hattina Uydurmak Icin Kullanilacak Sonu Ac 1
Soru 1 A Sekilde Verilen 3 Kapili Devrenin 2 Kapisinda Verilen Yuku Iletim Hattina Uydurmak Icin Kullanilacak Sonu Ac 1 (67.39 KiB) Viewed 50 times
Soru 1: a) Şekilde verilen 3-kapılı devrenin 2. kapısında verilen yükü iletim hattına uydurmak için kullanılacak sonu açık devre yan hat parçasının (3. kapıyı oluşturan hat parçası) yükten olan uzaklığını ve uzunluğunu bulunuz. b) Aynı şekilde yan hattın uzunluğu л/2 ve yüke olan uzaklığı ë, 0₁= π/2 ve 0₂=0 alınarak oluşturulan 3-kapılı elemanda yan hattın ana hatta getirdiği yükleme etkisi dikkate alınarak elde edilen 1 ve 2 kapıları arasındaki iki kapılı eşdeğer devrenin S matrisinin elemanlarını bulunuz. Bulunan s- parametrelerini dikkate alarak devrenin sağladığı özellikleri belirleyiniz. Zo/2 Zo Zo Zo 0₁-0 Zo 0₂=0
Join a community of subject matter experts. Register for FREE to view solutions, replies, and use search function. Request answer by replying!
Post Reply